Bliv inspireret2024-01-03T08:29:41+00:00

Bliv inspireret af links til nogle af vore leverandører

På denne side har vi samlet nogle henvisninger til vore leverandører. “Klik” og bliv inspireret til hvorledes produkterne kan anvendes.

Firmaet KPK vinduer er nok det mest kendte vindue eller dør i træ af topkvalitet. Firmaet leverer også produkterne i træ / aluminium. KPK er i dag blandt de førende producenter af døre og vinduer i Danmark. Virksomheden er ordreproducerende og produkterne fremstilles efter mål

Firmaet Outrup vinduer har både træprodukter samt træ / aluminium. Bruges i renoveringsopvgaver og eks. “udepåliggende” sprosser som deler en stor termorude i felter. Firmaet Ideal vinduer har både træ og træ / aluminum. Er en meget stærk leverandør i kombinationen træ / aluminium.

Firmaet Bøjsø vinduer har specialiseret sig i koblede vinduer med tynde sprosser – en energimæssig og arkitektonisk rigtig løsning til de ældre huse. Bøjsø producerer et 100 % dansk produkt. En løbende udvikling og lang erfaring har medvirket til, at Bøjsø er førende producent indenfor kvalitetsvinduer og døre.

Firmaet Evers gulvbelægning lægger verden for dine fødder. Bogstaveligt talt. Både gulv og vægge dækker vi med fliser og klinker fra hele verden. Eller sagt på en lidt anden måde: Evers kommer hele vejen rundt. Inden for hjemmets fire vægge såvel som udenfor.


RING TIL OS PÅ TELEFON 40 74 49 70